Informatie over Golflessen

Doelgericht en voordelig uw handicap 54 halen! Alle golflessen en cursussen sluiten af met theorie examen en de Q kaart lopen daarna vragen wij uw baanpermissie of handicap 54 pas aan.

Informatie Golflessen

 

Waarom zou ik golflessen nemen?

 
Elke golfer wil toch beter worden en een lagere score neerzetten als men de baan gaat spelen! Het is een fabel door alleen maar op de baan te spelen dat de techniek van de golfswing beter zou worden.Oefenen op de drivingrange en golfles nemen bij uw home pro is van belang.
 

Neemt u het golfspel serieus?

 
Wilt u beter worden en neemt u het golfspel serieus dan is het van belang om golflessen te nemen van een erkende Pga professional. Bij de golf professional kunt u meer leren dan alleen de standaard grip, set-up en basistechnieken. U kunt lessen nemen in de Driver, bunkers, de bal van links naar rechts slaan, oneven liggingen en nog veel meer. Geef duidelijk aan voor de start van de golfles wat u wilt leren.
 

Oefenen

 
Consequent oefenen is van belang om beter te leren golfen. Als golfer moet u ook snappen hoe u moet oefenen en hoe de slag uit te voeren. Zonder doel of verbetering heeft het geen zin om eindeloos te oefenen. Neem daarom af en toe een les om te weten waar u op moet letten en aan werken.
 

Soorten lessen

 
Een golf professional heeft verschillende soorten golflessen men kan kiezen uit mentale lessen, visualiseren, instructie driving range, club fitten, baanlessen en video analyse. Zorg altijd vooraf aan de lessen dat u overleg pleegt ,met de professional waar u aan wilt werken tijdens de golfles.
 

Kosten golflessen

 
Prive lessen van een erkende Pga professional kost tussen de 50 euro en 100 euro per uur. Vaak is het goedkoper als u een lespakket of een strippenkaart aanschaft. Vaak organiseert de professional thema dagen, golfvakantie of wedstrijden voor de les klanten. Het beste is om contact op te nemen met een professional in uw buurt.
 

Na het lessen

 
Na het volgen van golflessen verwachten golfers wonderen! Dit kan vaak tegenvallen omdat men niet genoeg oefent aan de dingen die besproken tijdens de lessen. Het is daarom oneerlijk om de professional de schuld te geven als iets niet werkt terwijl u er te weinig tijd in investeert. Wanneer de lessen zijn afgelopen ligt de verantwoording bij u zelf en moet u aan de dingen werken die besproken zijn tijdens de les.

 

Neem golflessen en speel beter op de golfbaan!

Golfacademy De Schoot